Tilaus- ja toimitusehdot

Tutustu huolellisesti voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen kuin vahvistat tilauksen!

Yleistä

Suomen Keskusta rp. Y-tunnus 0201471-3 omistaa Keskustakaupan tuotteet. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Keskustakaupan verkkokauppaa ylläpitää ja tuotteista vastaa J-P Mainos Oy, Y-tunnus 1710051-8. J-P Mainos Oy:n asiakaspalvelu vastaa tuotteisiin ja toimituksiin liittyviin tiedusteluihin ja neuvoo tarvittaessa tuotteiden tilaamisessa. Tuotteet myydään ja toimitetaan Suomeen, ulkomaan tilauksissa ota yhteyttä: tilaukset@jp-mainos.fi.

Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava toiminnassa oleva sähköpostiosoite. Vastaanottamiamme yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksesta tiedottamiseen.

Pidätämme oikeuden hinnan- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Tilauksesta lähetetään automaattinen vahvistus sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, sekä hinnat ja toimituskulut. Saat sähköpostiin myös ilmoituksen kun tilauksesi on toimitettu. Voit seurata lähetystäsi ilmoituksessa tulevalla lähetystunnuksella.

Tuotteet omalla painatuksella

Monia tuotteita on mahdollista tilata myös omalla ilmeellä. Mikäli haluat tuotteita eri painatuksella, otathan yhteyttä J-P Mainokseen. Esimerkiksi roll upit, beachflagit ja rintamerkit onnistuvat omalla painatuksella, ja kampanjaliiveihin saadaan myös nimi- ja logopainatukset selkään. Myös ihan uudet tuotteet onnistuvat, mikäli et kaupan valikoimasta löydä itsellesi sopivaa.

J-P Mainos Oy, info@jp-mainos.fi (09) 444 434

Toimitusaika

Toimitamme varastotuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaukset saamme meiltä lähtemään postiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta, tämän jälkeen toimitusaika riippuu toimitustavasta. Postipaketin toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää postille saapumisesta. Express-paketin toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää postille saapumisesta. Kirjepostin/pikkupaketin toimitusaika on noin 3-6 arkipäivää postille saapumisesta.

Osa tuotteista saattaa olla tilaustuotteita, joilla on normaalia pidempi toimitusaika. Pidennetty toimitusaika on ilmoitettu kunkin tuotteen kohdalla.

Toimitamme tilaukset kun kaikki tilatut tuotteet ovat toimitettavissa. Jos tarvitset varastotuotteet nopeammin, tilaathan ne erikseen ja tilaustuotteet / ennakkotilaus tuotteet erikseen.

Mikäli joudumme poikkeamaan ilmoitetusta toimitusajasta, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Tuotteiden saatavuus näkyy tuotteen omalta sivulta. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, on saatavuuden tilalla ilmoitettu tuotteen arvioitu toimitusaika.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joten pakkaus ja sen sisältö tulee säilyttää huolellisestiPalautusoikeus ei koske kuluttajan vaatimusten mukaisesti valmistettua tai muunneltua tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa (esim. nimipainetut tuotteet).

Pelkkää toimitettujen tavaroiden noutamatta jättämistä tai palauttamista ilman yksiselitteistä etukäteistä ilmoitusta peruuttamisoikeuden käyttämisestä ei katsota ilmoitukseksi sopimuksen peruuttamisesta.

Asiakas vastaa tilausten palautuksesta aiheutuneista toimituskustannuksista.

Mikäli tarvetta ilmenee, olkaa yhteydessä tilaukset@jp-mainos.fi, ohjeistamme palautus- tai vaihtojärjestelyjen kanssa. Palautuksen jälkeen lähetetään oikeat tuotteet tai maksu hyvitetään sopimuksen mukaan.

Toimitamme tuotteet aina ehjissä pakkauksissa ja huolellisesti pakattuina. Mikäli paketti on vaurioitunut toimituksessa, on tapahtumasta tehtävä välittömäsi reklamaatio Postille.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tuotteet Suomessa pääsääntöisesti Postin paketteina. Toimitustavan voit valita kassalla, toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimitustavat ovat:

  • Nouto lähimmästä Postin toimipisteestä, asiamieheltä tai pakettiautomaatista (Postipaketti) 10,90 €
  • Toimitus yritysosoitteeseen tai kotiosoitteeseen jaettuna arksin klo 8-16, huomaathan että posti ei ilmoita jakelusta etukäteen (Express-paketti) 14,90 €
  • Kirjeposti/pikkupaketti, jaetaan kirjejakelussa suoraan postilaatikkoon / -luukkuun  5,90€ (huom. tämä tapa on valittavissa vain osassa valikoimaa, mikäli tuote/tilaus ei mahdu postilaatikkoon, ei tätä vaihtoehtoa voi ottaa)
  • Nouto Holkkitie 14 C, 00880 Helsinki, arkisin klo 8-16, ilmoitamme kun lähetys on noudettavissa 0,00 €

Maksutavat

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Paytrail OyJ , joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Force Majeure Myyjä pidättää oikeuden perua kaupan jos hinnoittelussa on sattunut virhe tai mikäli valmistaja ei pysty toimittamaan tilattua tuotetta kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana käytetään verkkokaupasta annetuissa ohjeissa määrättyä 30 päivän aikaa

Yhteystiedot

J-P Mainos Oy, Y-tunnus 1710051-8

Holkkitie 14 C 3. krs, 00880 Helsinki

p. 09-444 434, info@jp-mainos.fi